Menuen Filer

Vælg Filer - Forhåndsvis i webbrowser.

Vælg Filer - Ny(t).

Ikonet Ny(t) på værktøjslinjen Standard (ikonet viser typen på det nye dokument).

Ikonet Ny(t)

Ny

Tasten +N

Menuen Filer - Ny(t) - Skabeloner.

Tasterne Skift++N

Vælg Filer - Ny(t) - Etiketter.

Vælg fanebladet Filer - Ny(t) - Etiketter - Etiketter.

Vælg Filer - Ny(t) - Etiketter fanebladet Format.

Vælg fanebladet Filer - Ny(t) - Visitkort - Format.

Vælg fanebladet Filer - Ny(t) - Etiketter - (fanebladet) Indstillinger.

Vælg fanebladet Filer - Ny(t) - Visitkort - Indstillinger.

Vælg Filer - Ny(t) - Visitkort.

Vælg fanebladet Filer - Ny(t) - Visitkort - Medie.

Vælg fanebladene Filer - Ny(t) - Visitkort - Visitkort.

Vælg fanebladet Filer - Ny(t) - Visitkort - Privat.

Vælg fanebladet Filer - Ny(t) - Visitkort - Forretning.

Vælg Filer - Åbn.

+O

På værktøjslinjen Standard klikker du på

Ikonet Åbn

Åbn fil

Menuev Filer - Åbn, Filtype Indkodet tekster valgt.

Menuen Filer - Gem som Filtype Indkodet tekst er valgt.

Vælg Filer - Guider.

Vælg Filer -Guider - Brev....

Vælg Filer - Guider - Brev - Sidedesign.

Vælg Filer - guider - Brev - Layout af brevhoved.

Vælg Filer - guider - Brev - Printede elementer:

Vælg Filer - Guider - Brev - Modtager og afsender.

Vælg Filer - Guider - Brev - Sidefod.

Vælg Filer - Guider - Brev - Navn og placering.

Vælg Filer - Guider - Fax.

Vælg Filer - Guider -Fax - Sidedesign.

Vælg Filer - Guider - Fax - Indkluderede elementer.

Vælg Filer - guider - Afsender og modtager.

Vælg Filer - Guider - Fax - Sidefod.

Vælg Filer - Guider - Fax - Navn og placering.

Vælg Filer -Guider - Dagsorden.

Vælg Filer - Guider - Dagsorden - Sidedesign.

Vælg Filer -Guider - Dagsorden - Generel information.

Vælg Filer - Guider - Dagsorden - Inkluderede overskrifter.

Vælg Filer - Guider - Dagsorden - Navne.

Vælg Filer -Guider - Dagsorden - Dagsordenspunkter.

Vælg Filer - Guider - Dagsorden - Navn og mødested.

Klik Brug guide til at oprette formular i et databasefilvindue.

Klik Brug guide til at oprette rapport i et databasefilvindue.

Under formulardesign klikker du på ikonet Gruppefelt på værktøjslinjen
og bruger musen til at oprette en ramme.

Under formulardesign klikker du på ikonet Gruppefelt på værktøjslinjen
og bruger musen til at oprette en ramme - Guider side 1.

Under formulardesign klikker du på ikonet Gruppefelt på værktøjslinjen
og bruger musen til at oprette en ramme - Guider side 2.

Under formulardesign klikker du på ikonet Gruppefelt på værktøjslinjen
og bruger musen til at oprette en ramme - Guider side 3.

Under formulardesign klikker du på ikonet Gruppefelt på værktøjslinjen
og bruger musen til at oprette en ramme - Guider side 4, der skal være en databaseforbindelse.

Under formulardesign klikker du på ikonet Gruppefelt på værktøjslinjen
og bruger musen til oprette en ramme - Sidste guideside.

Vælg Filer - Guider - Dokumentkonvertering.

Vælg Filer - Guider - Dokumentkonvertering.

Vælg Filer - Guider - Dokumentkonvertering.

Vælg Filer - Guider - Euro-omregner.

Menu Filer - Guider - Adressedatakilde.

Adressedatakilde Guider - Yderligere indstillinger

Adressedatakilde-guider - Tabelmarkering

Adressedatakilde-guider - Datakildetitel

Adressedatakildeguider - Felttilknytning

Vælg Filer - Luk.

Vælg Filer - Gem.

+S

Åbn linjen Standard eller Tabeldata, klik på

Ikonet Gem

Gem

Ikonet Gem som

Gem som

menuen LibreOffice Draw eller LibreOffice Impress Filer - Eksport og vælg fitypen HTML Document. Dialogen åbnes automatisk.

menuen LibreOffice Draw eller LibreOffice Impress Filer - Eksport og vælg filtypen HTML, side 1 i guiden.

menuen LibreOffice Draw eller LibreOffice Impress Filer - Eksportog vælg filtypen HTML, side 2 i guiden.

menuen LibreOffice Draw eller LibreOffice Impress Filer - Eksportog vælg filtypen HTML, side 3 i guiden.

menuen LibreOffice Draw eller LibreOffice Impress Filer - Eksportog vælg filtypen HTML, side 4 i guiden.

menuen LibreOffice Draw eller LibreOffice Impress Filer - Eksportog vælg filtypen HTML, side 5 i guiden.

menuen LibreOffice Draw eller LibreOffice Impress Filer - Eksport og vælg filtypen HTML, side 6 i guiden.

Vælg Filer - Eksporter og vælg en filtype til grafik. Dialogen åbnes, når du har klikket på Gem.

Vælg Filer - Gem alle.

Vælg Filer - Gem som.

Vælg Filer - Seneste dokumenter.

Vælg Filer - Egenskaber.

Vælg Filer - Egenskaber - (fanebladet) Generelt.

Vælg Filer - Digitale Signaturer - Underskriv eksisterende PDF….

Vælg - LibreOffice - Sikkerhed og i området Certifikatsti klikker du på Certifikat.

Vælg Filer - Digitale signaturer - Digitale signaturer….

Vælg Funktioner - Makroer - Digital signatur….

Vælg File - Egenskaber - (fanebladet) Generelt , klik på knappen Digitale Signaturer button.

Dobbeltklik eller højre-klik på feltet SignaturStatuslinjen.

Vælg Filer - Egenskaber - (fanebladet) Generelt, tryk på knappen Digitale signatur…, og derefer på knappen Signer dokument.

Vælg Filer - Egenskaber - (fanebladet) Beskrivelsef.

Vælg Filer - Egenskaber - (fanebladet) Brugerdefinerede egenskaber

>VælgFiler - Egenskaber - (fanebladet) Statistik

Vælg Filer - Egenskaber - (fanebladet) Sikkerhed tab.

Vælg Filer - Egenskaber - CMIS-egenskaber tab.

Vælg Filer - Egenskaber - (fanebladet) Font.

Menu Filer - Vis udskrift.

Ikonet Vis udskrift

Udskriftsvisning

Vælg Filer - Udskriftindstillinger.

Menuen Filer - Send.

Vælg Filer - Send - E-maildokument.

Ikonet E-maildokument

E-maildokument

Vælg Filer - Eksport.

Vælg Filer - Eksporter som - Eksporter som EPUB.

Ikonet Eksporter som EPUB

Eksporter direkte som EPUB

Choose Filer - Eksporter som - Eksporter som PDF - (fanebladet) Digitale Signaturer.

Vælg Filer - Eksporter som - Eksporter som PDF - (fanebladet) Sikkerhed.

Vælg Filer - Eksporter som - Eksporter som PDF - (fanebladet) Generelt.

Vælg Filer - Eksporter som - Eksporter som PDF - (fanebladet) Startvisning.

Vælg Filer - Eksporter som - Eksporter som PDF - (fanebladet) Links.

Vælg Filer - Eksporter som - Eksporter som PDF - Brugerflade tab.

Vælg Filer - Eksporter som - Eksporter som PDF.

Ikonet Eksporter direkte som PDF

Eksporter direkte som PDF

Vælg Filer - Send - E-mail som PDF.

Vælg Filer - Send - Opret hoveddokument.

Vælg Filer - Udskriv.

+P

På værktøjslinjen Standard klikker du på

Ikon Udskriv fil direkte

Udskriv fil direkte

Vælg Filer - Afslut LibreOffice.

+Q

Vælg Filer ▸ Ny(t) ▸ Hoveddokument.

Vælg Filer - Åbn - Filtype, vælg Tekst-CSV.

Vælg Data - Tekst til kolonner (Calc).

Vælg Filer - Eksporter, hvis EPS er valgt som filtype, åbnes denne dialog automatisk.

Vælg Filer - Eksporter, hvis PBM, PPM eller PGM er valgt som filtype, åbnes dialogen automatisk.

Vælg Filer - Versioner