Formater

Indeholder kommandoer til at formatere dit dokuments layout og indhold.

Tekst

Åbner en undermenu, hvor du kan vælge kommandoer til tekstformatering.

Afstand

Åbner en undermenu, hvor du kan vælge kommandoer til linjeafstand.

Nulstil direkte formatering

Fjerner direkte formatering fra markeringen.

Tegn

Ændrer skrifttypen og skrifttypens formatering for de valgte tegn.

Afsnit

Ændrer formatet som for eksempel indrykning og justering for det aktuelle afsnit.

Punktopstilling

Tilføjer nummerering eller punkttegn til det aktuelle afsnit eller til valgte afsnit og lader dig redigere formatet på nummerering eller punkttegn.

Placering og størrelse

Ændrer størrelse, flytter, roterer eller hælder det markerede objekt.

Linje

Sætter formateringsindstillingerne for den valgte streg.

Flade

Sætter udfyldningsegenskaber for det valgte tegneobjekt.

Tekstattributter

Sætter egenskaber for layoutet og forankring for tekst i den valgte tegning eller det valgte tekstobjekt.

Lag

Ændrer egenskaberne for det valgte lag.

Typografier og formatering

Åbner siden Typografier og formatering i sidepanelet, som lister de tilgængelige billed- og præsentationstypografier, som kan anvendes og redigeres.