Rediger

Kommandoerne i denne menu bruges til at redigere Draw-dokumenter (for eksempel kopiering og indsættelse).

Fortryd

Omgør den sidste kommando eller den sidste indtastning, som du har lavet. For at vælge den kommando, som du vil omgøre, skal du klikke på pilen ved siden af ikonet Fortryd på værktøjslinjen Standard.

Gendan

Omvender handlingen for den sidste Fortryd-kommando. For at vælge det Fortryd-trin, som du vil gendanne, skal du klikke på pilen ved siden af ikonet Gendan på Standard-linjen.

Klip

Fjerner og kopierer markeringen til udklipsholderen.

Kopier

Kopier markeringen til udklipsholderen.

Sæt ind

Indsætter indholdet af udklipsholderen hvor markøren er placeret, og erstatter al valgt tekst eller alle valgte objekter.

Indsæt speciel

Indsætter udklipsholderens indhold i den aktuelle fil i et format, du kan angive.

Marker alt

Markerer hele indholdet af den aktuelle fil, ramme eller tekstobjekt.

Søg og erstat

Finder eller erstatter tekst eller formater i det aktuelle dokument.

Punkter

Giver dig mulighed for at redigere punkter pĂĄ din tegning.

Klæbepunkter

Giver dig mulighed for at redigere klæbepunkter i din tegning.

Dupliker

Laver en eller flere kopier af et markeret objekt.

Redigering - Ton over

Opretter figurer og fordeler dem med lige store trin mellem to tegneobjekter.

Felter

Redigerer egenskaberne for et indsat felt.

Slet dias

Sletter det aktuelle dias eller den aktuelle side.

Kæder

You can change or remove each link to external files in the current document. You can also update the content of the current file to the most recently saved version of linked external file. This command does not apply to hyperlinks, and is not available if the current document does not contain links to other files.

Rediger objekt

Lader dig redigere det valgte objekt i din fil, som du indsatte med kommandoen Indsæt - Objekt.

Hyperlink

Åbner en dialogboks, der gør det muligt at oprette og redigere hyperlinks.