Vis

Indstiller visningsegenskaberne for Draw-dokumenter.

Normal

Skift til normalvisning af siden.

Hovedvisning

Skift til visning af master.

Brugerflade

Ă…bner dialogfeltet til valg af brugerfladens layout.

Værktøjslinjer

Åbner en undermenu til at vise og skjule værktøjslinjer. En værktøjslinje indeholder ikoner og indstillinger, der giver dig hurtig adgang til LibreOffice-kommandoer.

Statuslinje

Viser eller skjuler statuslinjen ved den nederste kant af vinduet.

panel

SlĂĄr panelet til og fra.

Linealer

Viser eller skjuler linealer ved øverste og venstre eller højre kant af arbejdsområdet.

Gitter og hjælpelinjer

Skift synlighed af gitterpunkter og hjælpelinjer som hjælp til flytning af objekter og præcis positionering på det nuværende ark.

Fanglinjer

Angiver fanglinjernes visningsindstillinger.

Kommentarer

Vis eller skjul bemærkninger på siden.

Farve/GrĂĄtoner

Viser dias i farve, grĂĄtoner eller sort og hvid.

Sidepanel

Sidepanelet er en lodret grafisk brugergrænseflade som primært tilbyder kontekstafhængige egenskaber, typografier, dokumentnavigation og galleri.

Typografier og formatering

Åbner siden Typografier og formatering i sidepanelet, som lister de tilgængelige billed- og præsentationstypografier, som kan anvendes og redigeres.

Galleri

Åbner gallerivinduet i sidepanelet, hvor du kan vælge et billede eller et lydklip og indsætte det i dit dokument.

Navigator

Ă…bner Navigatoren, hvor du hurtigt kan hoppe til andre dias eller flytte mellem ĂĄbne filer.

Farvelinje

Vis eller skjul værktøjslinjen Farve.

Flyt

Bruges til at flytte sidens placering i vinduet. Når den er aktiveret, ændres markørens udseende. Klik på siden og træk den til den ønskede placering.

Zoom

Reducerer eller forstørrer skærmvisningen af LibreOffice