Filer

This menu contains general commands for working with Draw documents, such as create, open, close and print. To close LibreOffice Draw, click Exit.

Ny

Opretter et nyt LibreOffice-dokument.

Open

Opens a local or remote file. Opening multiple files is possible.

Open Remote

Opens a document located in a remote file service.

Seneste dokumenter

Lister de senest åbnede filer. For at åbne en fil på listen, klik på filens navn.

Guider

Guides you through creating business and personal letters, faxes, agendas, and more.

Skabeloner

Lader dig organisere og redigere dine skabeloner samt gemme den aktuelle fil som en skabelon.

Luk

Lukker det aktuelle dokument uden at afslutte programmet.

Gem

Gemmer det aktuelle dokument.

Save Remote...

Saves a document located in a remote file service.

Gem som

Gemmer det aktuelle dokument på en anden placering eller med et andet filnavn eller filtype.

Gem en kopi

Gemmer en kopi af det aktuelle dokument med et andet navn eller placering.

Gem alle

Gemmer alle modificerede LibreOffice dokumenter.

Genindlæs

erstatter det aktuelle dokument med den senest gemte version.

Versioner

Gemmer og organiserer flere versioner af det aktuelle dokument i samme fil. Du kan også åbne, slette og sammenligne forrige versioner.

Eksport

Eksporterer din præsentation eller tegning og sætter eksportindstillingerne.

Eksporter som PDF

Gemmer den aktuelle fil i Portable Document Format (PDF) version 1.4. En PDF-fil kan ses og udskrives på enhver platform med den oprindelige formatering intakt, forudsat at der er installeret understøttende software.

Accepter

Sender en kopi i det aktuelle dokument til forskellige programmer.

Egenskaber

Viser egenskaberne for den aktuelle fil inklusiv statistik såsom antal ord og den dato, filen blev oprettet.

Digitale signaturer

Tilføjer og fjerner digitale signaturer til og fra dit dokument. Du kan også bruge dialogen til at se certifikater.

Forhåndsvisning i webbrowser

Opretter en midlertidig kopi af det aktuelle dokument i HTML-format, åbner systemets standardwebbrowser og viser HTML-filen i webbrowseren.

Udskriv

Udskriver aktuel(t) dokument, markering, eller de sider, du angiver. Du kan også sætte det aktuelle dokuments udskrivningsindstillinger. Udskrivningsindstillingerne kan variere efter den printer og det operativsystem, du bruger.

Udskriftsindstillinger

Select the default printer for the current document and change printing options.

Afslut LibreOffice

Lukker alle LibreOffice programmer og beder dig gemme dine ændringer. Denne kommando findes ikke på macOS-systemer.