Konsolider tekstfelter

Kombiner to eller flere valgte tekstfelter til et.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Vælg to eller flere tekstfelter og enten

Vælg menuen Figur ▸ Konsolider tekst.

Åbn kontekstmenuen og vælg Konsolider tekst.

Konsolidering af tekstfelter forbinder flere tekstfelter til et større tekstfelt, så teksten kan flyde i det resulterende tekstfelt.

tip

Kommandoen Konsolider tekst er særlig nyttig til redigering af PDF-dokumenter med LibreOffice Draw.

Funktionen inspicerer tekstfragmenterne for at se, om de slutter med et sætningsafsluttende punktum. Hvis de ikke gør det, tilføjes indholdet i det næste tekstfelt til det aktuelle i stedet for at begynde på et nyt afsnit. Du skal derefter ordne afsnittene og indsætte afsnitsegenskaber.

Bemærkninger