Guiden Tabel ▸ Opret tabel

Indtast et navn på tabellen og angiv, om du vil ændre tabellen efter at guiden er afsluttet.

Tabelnavn

Angiver tablelnavnet.

Tabellens katalog

Vælg tabellens katalog. 8Kun tilgængelig, hvis databasen understøtter kataloge)r

Tabellens skema

Vælg tabellens skema. (Kun tilgængelig, hvis datavasen understøtter skemaer)

Modificer tabeldesignet

Vælg at gemme og redigere tabeldesignet.

Indsæt data umiddelbart

Vælg for at gemme tabeldesignet og åbne tabellem for at indtaste data.

Opret en formular baseret på denne tabel

Vælg for at oprette en formular baseret på denne tabel. Formularen oprettees på et tekstdokument med Guiden Formulars senest brugte indstillinger.

Guiden Tabel