Migrer makroer

Guiden Makromigrering af Databasedokumenter flytter eksisterende makroer fra underdokumenter i en gammel Basefil til den nye Base-fils makrolagringsområde.

Tidligere var det tilladt kun at ligge i formularers og rapporters tekst-underdokumenter . Nu kan makroer ogs√• lagres i selve Base-filen. Det betyder, at makroder i Base-filer nu kan kaldes fra enhver af dens underkomponenter: formularer, rapporter, tabeldesign, foresp√łrgselsdesign, relationsdesign og tabeldata-visning.

Det er imidlertid ikke teknisk muligt at lagre makroer både i en Base-fil og idens underdokumenter på en gang. Så, hvis du vil tilknytte nogle nye makroer til Base-filen, mens du beholder alle eksisterende gamle makroer, som blev lagret i underdokumenter, skal du flytte de eksisterende gamle makroer op til Base-filens makro-lagerområde.

Guiden Dokumentmakro-migrering kan flytte makroer op til Base-filens lageromr√•de. Du kan derefter unders√łge makroerne og redigere dem efter behov.

Det er for eksempel muligt, at makroer fra underdokumenterne har de samme modulnavne og makronavne. N√•r du har flyttet makroerne til √©t f√¶lles makro-lageromr√•de, skal du redigere makroerne, s√• navnene er unikke. Guiden kan ikke g√łre dette,

Guiden kan tage backup af Base-filen til en anden mappe efter dit valg. Guiden ændrer den oprindelige Base-fil. Backuppen forbliver uændret.

Tilbage

Vis de markeringer i dialogen, som blev foretaget i det foregående trin. De aktuelle indstillinger forbliver uændrede. Denne knap kan kun aktiveres fra side to og fremefter.

Næste

Klik på knappen Næste, og guiden bruger den aktuelle dialogs indstillinger og fortsætter til næste trin. Hvis du er på det sidste trin, ændres denne knap til Opret.

Udf√łr

Anvender alle ændringer og lukker guiden.

Annuller

Klik på Annuller lukker en dialog uden at gemme nogle ændringer.

St√łt os venligst!