Vis

Menuen Vis i Databasevinduet

Databaseobjekter

Åbner en undermenu.

Formularer

Vælger formularcontaineren og viser alle formularer i visningen Detaljer.

Rapporter

Vælger rapportcontaineren og viser alle rapporter i visningen Detaljer.

Forespørgsler

Vælger forespørgselscontaineren og viser alle forespørgsler i visningen Detaljer.

Tabeller

Vælger tabelcontaineren og viser alle tabeller i visningen Detaljer.

Sorter

Åbner en undermenu.

Stigende

Sorterer indførslerne i Detalje-visningen i stigende rækkefølge.

Faldende

Sorterer indførslerne i Detalje-visningen i faldende orden.

Forhåndsvisning

Åbner en undermenu.

Ingen

Deaktiverer forhåndsvisningen i Databasevinduet.

Dokumentoplysninger

Vinduet Forhåndsvisning viser en formulars eller rapports dokumentoplysninger.

Dokument

Forhåndsvisningen viser en formular eller rapports dokument.

Genopfrisk tabeller

Genopfrisker tabellerne.