Brug af Datakilder i LibreOffice Base

I LibreOffice Base kan du tilgå data, der er gemt i en brev vifte af database-filformater. LibreOffice Base har medfødt understøttelse af nogle flade database filformater, såsom dBASE-formatet. Du kan også bruge LibreOffice Base til at oprette forbindelse til eksterne relationelle databaser, såsom databaser fra MySQL eller Oracle.

Følgende databasetyper er skrivebeskyttede i LibreOffice Base. Inde fra LibreOffice Base er det ikke muligt at ændre datastrukturen eller redigere, indsætte og slette databaseposter i disse database typer:

Brug af en database i % PRODUCTNAME

Database-guiden hjælper dig med at oprette en databasefil og at registrere en ny database i LibreOffice.

Noteikon

Databasefilen indeholder forespørgsler, rapporter og formularer til databasen samt et link til databasen, hvor posterne er gemt. Formateringsoplysninger gemmes også i databasefilen.

Hjælp om Hjælp

Hjælpen henviser til standardindstillingerne for programmet på et standardsystem. Beskrivelser af farver, musehandlinger eller andre elementer som kan ændres af indstillingerne, kan derfor afvige for dit program og system.