Anvendelse af databaser i LibreOffice Base

External video

Please accept this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube Privacy Policy

ILibreOffice kan du tilgå data, som er lagret i en bredt udvalg af database-filformater. LibreOffice Base har medfødt understøttelse af nogle flade database-filformater, som for eksempel dBASE-formatet. Du kan også bruge LibreOffice Base til at forbinde til eksterne relationsdatabaser fra MySQL eller Oracle.

De følgende databasetyper er skrivebeskyttet i LibreOffice Base. Inde fra LibreOffice Base er det ikke muligt at ændre databasestrukturen eller at redigere, indsætte og slette databaseposter i disse databasetyper:

Brug af en database i % PRODUCTNAME

The Guiden Database hjælper dig med at oprette en databasefil og registrere en ny database i LibreOffice.

note

Databasefilen indeholder forespørgsler, rapporter og formularer til databasen samt et link til databasen, hvor posterne er gemt. Formateringsoplysninger gemmes også i databasefilen.

Hjælp om Hjælp

Hjælpen henviser til standardindstillingerne for programmet på et standardsystem. Beskrivelser af farver, musehandlinger eller andre elementer som kan ændres af indstillingerne, kan derfor afvige for dit program og system.