Text File Connection

Angiver indstillingerne til en import en database i tekstformat.

I en tekstformat-database gemmes data i en uformatereret ASCII-fil, hvor hver post omfatter en række. Datafelterne er delt med skilletegn. Tekst i datafelterne er delt med anførselstegn.

Sti til tekstfiler

Indtast stien til tekstfilen eller -filerne. Hvis du blot ønsker en tekstfil kan du bruge enhver udvidelse af filen. Hvis du indtaster et mappenavn, skal filerne i den folder have udvidelsen *.csv for at blive genkendt filer af tekstdatabasen.

Gennemse

Klik for at åbne dialogen Filvalg.

Almindelige tekstfiler (*.txt)

Klik for at tilgå txt-filer.

'Komma skilte værdi'-filer (*.csv)

Klik for at tilgå csv-filer

Brugertilpasset

Klik for at tilgå brugertilpassede filer. Indtast udvidelsen i tekstfeltet.

Feltskilletegn

Indtast eller vælg det tegn, der skiller datafelter i tekstfilen.

Tekstskilletegn

Indtast eller vælg det tegn, der identificerer et tekstfelt i tekstfilen. Du kan ikke bruge det samme tegn som feltskilletegnet.

Decimalskilletegn

Indtast eller vælg det tegn, der skal bruges som decimalskilletegn i en tekstfil, for eksempel punktum (0.5) eller komma (0,5).

Tusindtalsskilletegn

Indtast eller vælg det tegn, der skal bruges tusindtalsskilletegn i tekstfilen, for eksempel et komma (1,000) eller punktum (1.000).

Guiden Database