PostgreSQL-forbindelse

Angiver indstillingerne til forbindelse med PostgreSQL databaser.

Direkte forbindelse til PostgreSQL-databaser

Dataene for den den direkte forbindelse til en PostgreSQL-database kan gives på to forskellige måder:

Udfyld dataene

Forbindelsesdata kan gives ved at udfylde i de øverste tre tekstfelter. Spørg databaseadministratoren om de korrekte data.

DBMS/driver-specifik forbindelsesstreng

I stedet for at skrive data ind i tekstfelterne som forklaret ovenfor, eller hvis du har brug for at specificere yderligere parametre for forbindelsen, kan du skrive den driver-specifikke forbindelsesstreng. Forbindelsesstrengen er en sekvens af par nøgleord/værdi adskilt af mellemrum. For eksempel

dbname=MyDatabase host=myHost port=5432

hvor

Du kan og skrive forbindelsesstrengen som

postgresql://myHost:port/MyDatabase.

note

Henvend dig til administratoren af databaseserveren om de korrekte nøgleordsværdier, der videregives i forbindelsesstrengen. Værdier for user= (bruger) og password= (adgangskode) ignoreres, men kræves på forbindelsestidspunktet.

tip

Forbindelsesstrengen vises på Statuslinjen i LibreOffice Base.

Liste over alle nøgleords/værdi-par i forbindelsesstrengen i PostgreSQL 13. Ikke alle par håndteres af driveradminstratoren i LibreOffice.