Oracle Database Connection

Angiver indstillinger for at tilgå en Oracle-database.

Oracle-database

Du kan bruge en JDBC-driver til at tilgå en Oracle-database fra Solaris eller Linux. For at til en database fra Windows, har du brug for en ODBC-driver.

Navnet på Oracle-databasen

Indtast navnet på Oracle-databasen. Spørg din database-administrator om det rigtige navn.

Server-URL

Indtast databaseserverens URL. Det er navnet på den maskine, der kører Oracle-databasen. Du kan også erstatte værtsnavnet med serverens IP-adresse.

Portnummer

Indtast databaseserverens portnummer. Spørg din database-administrator om den rigtige portadresse.

Oracle JDBC-driverklasse

Indtast JDBC-driverens navn.

Testklasse

Tester forbindelsen med de aktuelle indstilinger.

Autentikation

Guiden Database