Gem og fortsæt

Angiver, om du vil registrere databasen, åbne databasen til redigering eller indsætte en ny tabel.

Ja, registrer databasen for mig

Vælg at registrere databasen i din brugerkopi af LibreOffice. Efter registreringen vises databasen i vinduet Vis - Datakilder. Du skal registrere en database for at kunne indsætte databasefelter i et dokument (Indsæt ▸ Felt ▸ Flere felter) eller i en brevfletning.

Nej, registrer ikke databasen

Vælg at udelukkende at holde databaseoplysningerne inden for den oprettede databasefil.

Åbn databasen til redigering

Vælg for at vise databasefilen, hvor du kan redigere databasestrukturen.

Opretter tabeller med guiden Tabel

Vælg for at kalde guiden Tabel, efter at guiden Database er afsluttet.

Guiden Database