Valg af database

Opretter en ny database, åbner en databasefil eller opretter forbindelse til en eksisterende database.

Opretter en ny database

Vælg for at oprette en ny database. Denne indstilling bruger HSQL-databasemotoren med standardindstillingerne. Dernæst vises guidens sidste side.

Eksterne websider om HSQL.

Åbn en eksisterende databasefil

Vælg for at åbne en databasefil på en liste over nyligt brugte filer eller fra en filvalgsdialog.

Nyligt brugte

Vælg en databasefil, der skal åbnes, på en liste over nyligt brugte filer. Klik på Afslut for åbne filen øjeblikkeligt og forlade guiden.

Åbn

Åbner en filvalgsdialog, hvor du kan vælge en databasefil. Klik på Åbn eller OK i filvalgsdialogen for at åbne filen øjeblikkeligt og forlade guiden.

Opret forbindelse til en eksisterende database.

Vælg for at oprette et databasedokument til en eksisterende databaseforbindelse.

Databasetype

Vælg databasetypen til den eksisterende databaseforbindelse.

note

Databasetyperne Outlook, Evolution, KDE Adressebog og Seamonkey har ikke brug for yderligere oplysninger, Til andre databasetyper indeholder guiden supplerende sider til angivelse af de nødvendige oplysninger.

Den næste side i guiden er en af følgende:

Gem og fortsæt

Angiver, om du vil registrere databasen, åbne databasen til redigering eller indsætte en ny tabel.