Guiden Database

Guiden Database opretter en databasefil, der indeholder oplysninger om en database.

Afhængigt af handlingstypen og databasetypen består Guiden Database af et varierende antal trin.

Hvis du opretter en ny databasefil, indeholder guiden to trin.

Valg af database

Opretter en ny database, åbner en databasefil eller opretter forbindelse til en eksisterende database.

Gem og fortsæt

Angiver, om du vil registrere databasen, åbne databasen til redigering eller indsætte en ny tabel.

Connection settings

Defines the connection settings to an existing database.

ODBC-forbindelse

Text File Connection

Microsoft Access-forbindelse

ADO-forbindelse

dBASE-forbindelse

Firebird Connection

JDBC-forbindelse

Oracle Database Connection

MariaDB- og MySQL-forbindelse

PostgreSQL-forbindelse

Spreadsheet Connection

Tilbage

Vis de markeringer i dialogen, som blev foretaget i det foregående trin. De aktuelle indstillinger forbliver uændrede. Denne knap kan kun aktiveres fra side to og fremefter.

Næste

Klik på knappen Næste, og guiden bruger den aktuelle dialogs indstillinger og fortsætter til næste trin. Hvis du er på det sidste trin, ændres denne knap til Opret.

Udfør

Anvender alle ændringer og lukker guiden.

Annuller

Klik på Annuller lukker en dialog uden at gemme nogle ændringer.