Advancerede egenskaber

Angiver nogle indstillinger af en database.

For at tilgĂĄ denne kommando...

I et databasevindue vælger du Rediger ▸ Database ▸ Egenskaber og klikker på fanebladet Advancerede egenskaber

Følgende kontrollers tilgængelighed afhænger af databasetypen:

Sti til dBASE-filerne

Indtast stien til den mappe, der indeholder dBASE-filerne.

warning

Sørg for at dBASE filernes filudvidelse *.dbf skrives med småt.

Gennemse

Åbner en dialog, hvor du kan vælge en fil eller en mappe.

Test forbindelsen

Tester databaseforbindelsen med de aktuelle indstillinger.

Sti til tekstfilerne

Indtast stien til mappen med tekstfilerne.

Sti til regnearksdokumentet

Indtast stien til det regnearksdokument, du vil bruge som database.

Navn pĂĄ ODBC-datakilden pĂĄ dit system

Indtast navnet pĂĄ ODBC-datakilden.

Brugernavn

Indtast det brugernavn, der kræves for at tilgå databasen.

Adgangskode nødvendig

Hvis markeret, spørges brugeren om at indtaste den adgangskode, der kræves for at tilgå databasen.

Navnet pĂĄ databasen

Indtast navnet pĂĄ databasen.

Navnet pĂĄ MySQL-databasen

Indtast navnet pĂĄ den MySQL-database, du vil bruge som datakilde.

Navnet pĂĄ Oracle-databasen

Indtast navnet pĂĄ den Oracle-database, du vil bruge som datakilde.

Microsoft Access database-fil

Indtast navnet pĂĄ den Microsoft Access-databasefil, du vil bruge som datakilde.

Værtsnavn

Indtast LDAP-datakildens værtsnavn.

URL-datakilde

Indtast JDBC-datakilde som en URL.

Klassen JDBC-driver

Indtast navnet pĂĄ den JDBC-driverklasse, der forbinder til datakilden.

Test klassen

Tester databaseforbindelsen gennem JDBC-driverklassen.

Vælg en database

Vælg en database på listen eller klik påOpret for at oprette en ny database.