Indekser

Lader dig administrere dBASE-databaseindekser. Et indeks lader dig hurtigt tilgÄ en database, forudsat at du spÞrger efter de data i markeringen, der blev defineret gennem indekset. NÄr du designer en tabel, kan du definere indekser pÄ fanebladet Indekser.

For at tilgÄ denne kommando...

I et databasefilvindue af typen dBASE vÊlg Rediger - Database - Egenskaber, klik pÄ Indekser.

Tabel

VĂŠlg den databasetabel, du vil indeksere.

Tabelindekser

Oplister de aktuelle indekser for den valgte databasetabel. For at fjerne et indeks fra listen klikker du pÄ indekset og derefter pÄ hÞjrepilen.

Frie indekser

Oplister de tilgÊngelige indekser, du kan tildele en tabel. For et tildele et indeks til en valgt tabel, klikker du pÄ ikonet Venstrepil. Den Dobbelte venstrepil tildeler alle tilgÊngelige indekser.

Flytter det valgte indeks til listen Tablelindekser.

Flytter alle frie indekser til listen Tabelindekser.

Flytter de valgte tabelindekser til listen Frie indekser.

Flytter alle tabelindekser til listen Frie indekser.

StĂžt os venligst!