Datakilder i LibreOffice

Valg af Adressebog

I LibreOffice kan du registrere forskellige datakilder. Indholdet af datafelterne er så tilgængeligt for dig til brug i forskellige felter og kontrolelementer. Din systemadressebog er en sådan en datakilde.

LibreOffice-skabeloner og -guider bruger felter til indholdet af adressebogen. Når de er aktiveret, erstattes de generelle felter i skabelonerne automatisk med felterne fra datakilden for din adressebog.

For at vælge den adressebog, du vil bruge, vælger du Funktioner ▸ Adressebogskilde.

Åbning af en datakilde