Generelt

Når du som administrator opretter en databasetabel, kan du bruge dette faneblad til bestemme brugeradgang og til redigere dataene eller tabelstrukturen.

Hvis du ikke er administrator, kan du bruge fanebladet Generelt til at få vist dine adgangsrettigheder til den valgte tabel.

Tabelnavn

Viser navnet på den valgte databasetabel.

Type

Viser databasetypen.

Placering

Viser hele stien til databasetabellen.

Læs data

Lader en bruger læse data.

Indsæt data

Lader en bruger indsætte nye data.

Skift data

Lader en bruger ændre data.

Slet data

Lader en bruger slette data.

Skift tabelstruktur

Lader en bruger ændre tabelstrukturen.

Definition

Lader brugeren slette tabelstrukturen.

Modificer referencer

Lader brugeren ændre de definerede referencer for fx at indsætte nye relationer i tabellen eller slette eksisterende relationer.