Tildel kolonner

I datakilde-stifinderen kan du kopiere en tabel ved at trÊkke-og-slippe tabellem ind i tabelcontaineren. Hvis du markerer afkrydsningsfeltet Tilknyt data pÄ den fÞrste side i dialogen Kopier tabel , Äbnes dialogenTildel kolonner som det andet vindue. Du kan bruge denne dialog til at mappe indholdet i et datafelt i kildetabellen til en andet datafelt i mÄltabellen.

Kildetabel

Oplister datafelterne i kildetabellen. For at medtage et datafelt fra kildetabellen i mÄltabellen markerer du afkrydsningsfeltet foran datafeltets navn. For at mappe indholdet af et datafelt i kildetabellen til et andet datafelt i mÄltabellen, klikker du pÄ datafeltet i kildens tabelliste og derefter pÄ pil op eller pil ned. For at medtage alle kildens datafelter i mÄltabellen klikker du pÄ Alle.

MĂ„ltabel

Oplister de mulige datafelter i mÄltabellen. Kun datafelter, der er markeret i kildetabellen bliver medtaget i mÄltabellen.

op

Flytter det valgte element en position op pÄ listen.

ned

Flytter det valgte element en position ned pÄ listen.

alle

VÊlger alle datafelter pÄ listen.

ingen

Rydder alle afkrydsningsfelter pÄ listen.

StĂžt os venligst!