Anvend kolonner

I datakildens filvølfwe kan du kopiere en tabel ved at trække-og-slippe tabellen ind i tabelcontaineren. Dialogen Anvend kolonner er det andet vindue i dialogen Kopier tabel .

Eksisterende kolonner

Venstre listefelt

Oplister de tilgængelige datafelter, som du kan medtage i den kopierede tabel. For at kopiere et datafelt klikker du på dets navn og derefter på knappen >. For at kopiere alle felterne klikker du på knappen >>.

Højre listefelt

Oplister de felter, du vil medtage i den kopierede tabel.

Knappper

Tilføjer eller fjerner det valgte felt (knappen > eller < ) eller alle felter (knappen << eller >> ).

Næste side