Formulardesign

Ethvert LibreOffice-dokument kan udvides til en formular. Tilføj helt enkelt en eller flere formular-kontrolelementer.

Åbn værktøjslinjen Formular. Værktøjslinjen Formular indeholder de funktioner, du behøver til at redigere en formular. Flere funktioner kan findes på linjerneFormulardesign og Flere kontrolelementer.

I Formulardesign-tilstand kan du inddrage kontrolelementer, anvende egenskaber på dem, definere Form-egenskaber og definere underformularer.

Ikonet Formular-navigator iconIkonet på linjen Formulardesign åbner Formular-navigatoren.

Ikonet Åbn i designtilstand iconIcon lader dig gemme et formulardokument, sådan at det altid åbnes i formulardesign-tilstand.

Hvis der er en fejl, når du tildeler egenskaber til de objekter, der findes i formularen (for eksempel når du tildeler en ikke eksisterede database-tabel et objekt), kommer en tilsvarende fejlbesked frem. Denne fejlbesked kan indeholde knappen Mere. Hvis du klikker på More kommer der en dialog, der viser mere information om det aktuelle problem.