Formularer

Formularer kan bruges til let at indtaste eller redigere eksisterende databaseindhold

Formularguide

Formular-kontrolelementer

Værktøjslinjen Formularkontrol giver de værktøjer, der er nødvendige til at oprette en formular i en tekst, tabel, tegning eller et præsentationsdokument.

Formular i Design-telstand

I Design-tilstand designes formularen og dens egenskaber og kontrolelementerne i den defineres.

Søg datapost

Søger databasetabeller og formularer. I formularer eller databasetabeller kan du gennemsøge datafelter, rullelister og afkrydsningsfelter for specifikke værdier.

Sortering og filtering af data

Du finder sorterings og filtrerings-funktionerne i værktøjslinjen, når du åbner en formular i brugertilstand.