Manglende element

Hvis der √•bnes en foresp√łrgsel, hvor tabeller eller felter ikke l√¶ngere eksisterer, vises dialogen Manglende element. Denne dialog n√¶vner den manglende tabel eller etiket og lader dig beslutte, hvordan du forts√¶tter processen.

For at tilgå denne kommando...

I et databasefil vindue skal du klikke p√• ikonet Foresp√łrgsler, og v√¶lg derefter Rediger - Rediger.
Hvis de korresponderende felter ikke længere eksisterer ser du denne dialog

Hvordan fortsætter jeg?

Der er tre muligheder for at svare p√• dette sp√łrgsm√•l:

Vil du virkelig √•bne foresp√łrgslen i den grafiske visning?

Lader dig √•bne foresp√łrgslen i Designvisning p√• trods af de manglende elementer. Denne mulighed angive, om det er n√łdvendigt at ignorere andre fejl.

Foresp√łrgslen √•bnes i Designvisning (den grafiske brugerflade). Manglende tabeller vises tomme og ugyldige felter vises med deres (gyldige) navne p√• listen over felter. Dette lader dig arbejde med pr√¶cis de felter, der udl√łste fejlen.

√Öbn foresp√łrgslen i SQL-visning

Lader dig √•bne foresp√łrgslen i SQL-tilstand og fortolke foresp√łrgslen som en Hjemmeh√łrende SQL. Du kan kun forlade den hjemmeh√łrende SQL-tilstand, n√•r LibreOffice-udtrykket fuldst√¶ndig fortolket (kun muligt, hvis de brugte tabeller eller felter i foresp√łrgslen faktisk eksisterer).

√Öbn ikke foresp√łrgslen

Lader dig fortryde handlingen og angive, at foresp√łrgslen ikke skal √•bnes. Denne mulighed svarer til funktionen p√• dialogknappen Fortryd.

Ignorer også lignende fejl

Hvis du valgte den f√łrste mulighed, men stadig vil √•bne foresp√łrgslen i den grafiske visning p√• trods af de manglende elementer, kan du angive om andre fejl skal ignoreres. Derfor vises der ingen fejlmeddelelse i den aktuelle √•bningsproces, hvis foresp√łrgslen ikke kan behandles korrekt.