Diagramtype Cirkel

På den første side i Diagramguiden kan du vælge en diagramtype.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Vælg Indsæt - Diagram....

Icon

Vælg Indsæt Diagram.

Cirkel

Et cirkeldiagram viser værdier som cirkelformede sektorer af den samlede cirkel. Længden af buen eller arealet af hver sektor er proportionel for sin værdi.

Cirkel - denne subtype viser sektorer som farvede udsnit af den komplette cirkel, for en enkelt data kolonne. I det oprettede diagram kan du klikke og trække hvilken som helst sektor for, at adskille sektoren fra den resterende cirkel, eller for at føre den tilbage.

Adskilt cirkel - denne subtype viser sektorerne allerede adskilte fra hinanden. I det oprettede diagram, kan du klikke og trække hvilken som helst sektor, og flytte den langs med en radial fra cirklen's centrum.

Krans - denne undertype kan vise flere datakolonner. Hver datakolonne vises kranseformet med et hul inden i, hvor den næste datakolonne kan vises. I det oprettede diagram kan du klikke og trække en ydre sektor til for at flytte den langs en radial fra kransens centrum.

Adskilt krans - denne undertype viser de ydre sektorer adskilt fra resten af kransen. I det oprettede diagram kan du klikke og trække en ydre sektor for at flytte den langs en radial fra kransens centrum.