Diagramdatatabel

Indsætter en diagramdatatabel og konfigurerer udseendet.

Diagramdatatabeller gør det muligt at visualisere dataene repræsenteret af diagrammet. En tabel med dataene er placeret nederst i diagrammet.

For at tilgå denne kommando...

Dobbeltklik på diagramobjektet for at gå til redigeringstilstand og vælg Indsæt ▸ Datatabel

Hvis diagrammet allerede har en datatabel, så dobbeltklik på diagrammet for at gå til redigeringstilstand og gør et af følgende:

• Højreklik på datatabellen og vælg Formatér ▸ Markering.

• Dobbeltklik på datatabellen.

Sådan fjerne du datatabellen:

1. Dobbeltklik på diagrammet for at komme i redigeringstilstand.

2. Vælg Indsæt ▸ Datatabel.

3. Fjern mærket ved indstillingen Vis datatabel.

Vis datatabel

Markér denne indstilling for at vise datatabellen i diagrammet. Fjern mærket ved denne indstilling hvis du vil fjerne datatabellen fra diagrammet.

Datatabelegenskaber

Formatér egenskaber for datatabellen:

Vis vandret kantlinje

Vis eller skjul interne rækkekanter

Vis lodret kantlinje

Vis eller skjul interne kolonnekanter.

Vis omrids

Vis eller skjul omrids for tabellen.

Vis nøgler

Vis eller skjul nøglen forbundet med hver dataserie, hvilket er den samme nøgle som bruges i diagramforklaringen.