Akser

Åbner en dialog, hvor du kan redigere egenskaberne for den valgte akse. Dialogens navn afhænger af den valgte akse.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Formater - Akse - X-akse/Sekundær X-akse/Z-akse/Alle akser (diagrammer)

Y-aksen har en udvidet dialog. For XY-diagrammer bliver X-aksediagrammet også udvidet med fanebladet Skalering.

note

Skalering af X-aksen er kun muligt i XY-diagramtypen.

Streg

Definer formateringsindstillingerne for den valgte linje eller den linje, som du vil tegne. Du kan også tilføje pilespidser til en linje eller ændre diagram symboler.

Angiv den formatering og skrifttype, som du vil anvende.

Justering

Ændrer justeringen af akse- eller titeletiketter.