Akse

Dette åbner en undermenu til redigering af akseegenskaber.

Fanebladene i dialogerne afhænger af den valgte diagramtype.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Formatér ▸ Akse (diagrammer)

X-akse

Åbner en dialog, hvor du kan redigere egenskaberne for den valgte akse.

Y-akse

Åbner dialogen Y-akse for at ændre egenskaber for Y-aksen.

Sekundær X-akse

Åbner en dialog, hvor du kan ændre egenskaberne for den sekundære X-akse. For at indsætte en sekundær X-akse, vælg Indsæt - Akser og vælg X-akse.

Sekundær Y-akse

Åbner en dialog, hvor du kan ændre egenskaberne for den sekundære Y-akse. For at indsætte en sekundær Y-akse, vælg Indsæt - Akser og vælg Y-akse.

Z-akse

Åbner en dialog, hvor du kan redigere egenskaberne for den valgte akse.

Alle akser

Åbner en dialog, hvor du kan redigere egenskaberne for den valgte akse.