Datapunkt

Denne dialog giver dig mulighed for ændre egenskaberne for et valgt datapunkt. Dialogen fremkommer, når der kun er valgt et enkelt datapunkt, når du vælger Formater - Formater markering. Nogle af menupunkterne er kun tilgængelige for 2D- eller 3D-diagrammer.

note

Enhver ændring, der er foretaget, påvirker kun dette ene datapunkt. Hvis du for eksempel redigerer farven på en bjælke, vil kun farven på denne bjælke blive ændret.

For at tilgå denne kommando...

Vælg dialogen Formater - Formater markering - Datapunkt (diagrammer)

Streg

Definer formateringsindstillingerne for den valgte linje eller den linje, som du vil tegne. Du kan ogs√• tilf√łje pilespidser til en linje eller √¶ndre diagram symboler.

Area (Background, Highlighting)

Indstil fyldindstillinger til det valgte tegningsobjekt eller dokument-element.

Gennemsigtighed

Sætter indstillingerne for gennemsigtighed for den udfyldning, du anvender til det valgte objekt.

Angiv den formatering og skrifttype, som du vil anvende.

Dataetiketter

√Öbner dialogen Dataetiketter, som lader dig indstille dataetiketter.

Nulstil

Nulstil √¶ndringer udf√łrt p√• den aktuelle fane til dem, der var g√¶ldende, da denne dialog blev √•bnet.