Gitre

Du kan dele akserne op i sektioner ved at tildele dem gitterliner. Dette giver dig mulighed for at få et bedre overblik over diagrammet, specielt hvis du arbejder med store diagrammer. Y-aksens overordnede gitter er som standard aktiveret.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Indsæt ▸ Gitre (diagrammer)

På Formateringslinjen skal du klikke

Ikon

Vandrette gitre

Ikon

Lodrette gitre

Overordnede gitre

Angiver aksen, som skal være overordnet gitter.

X-akse

Tilføjer gitterlinjer til X-aksen i diagrammet.

IkonetLodrette gitre på værktøjslinjen Formater skifter synligheden af gittervisningen for x-aksen. Det skifter mellem de tre tilstande: intet gitter, overordnede gitre og både overordnede og underordnede gitre. Ændringen vil have betydning for tjekbokse i Indsæt - Gitre.

Ikon

Vandrette gitre

Y-akse

Tilføjer gitterlinjer til Y-aksen i diagrammet.

IkonetVandrette gitre på værktøjslinjen Formater skifter synligheden af gittervisningen for y-aksen. Det skifter mellem de tre tilstande: intet gitter, overordnede gitre og både overordnede og underordnede gitre. Ændringen vil have betydning for tjekbokse i Indsæt - Gitre.

Ikon

Lodrette gitre

Z-akse

Tilføjer gitterlinjer til Z-aksen i diagrammet. Denne indstilling er kun tilgængelig, hvis du arbejder med 3D-diagrammer.

Underordnede gitre

Brug dette område til at tildele hver akse et underordnet gitter. Tildeling af underordnede gitre til akserne reducerer afstanden imellem de overordnede gitre.

X-akse

Tilføjer gitterlinjer, der inddeler X-aksen i mindre sektioner.

Y-akse

Tilføjer gitterlinjer, der inddeler Y-aksen i mindre sektioner.

Z-akse

Tilføjer gitterlinjer, der inddeler Z-aksen i mindre sektioner. Denne indstilling er kun tilgængelig, hvis du arbejder med 3D-diagrammer.