Værktøjslinjen Funktioner

Brug værktøjslinjen Funktioner for at tilgå ofte anvendte kommandoer.

Indsæt

Klik pilen ved siden af ikonet for at åbne Indsæt værktøjslinjen, hvor du kan tilføje grafik og specialtegn til det aktuelle ark.

Ikon

Indsæt

Indsæt celler

Klik på pilen ved siden af ikonet for at åbne værktøjslinjen Indsæt celle, hvor du kan indsætte celler, rækker og kolonner i det aktuelle ark.

Icon Insert Cells

Indsæt celler

Kontrolelementer

Værktøjslinjen Formularkontrol eller undermenuen indeholder værktøjer, du har brug for til at oprette en interaktiv formular.

Ikonet Vælg

Kontrolelementer

AutoFormat Styles

Use this command to apply an AutoFormat to a selected or to define your own AutoFormats.

Use this command to apply an AutoFormat to a selected or to define your own AutoFormats.

D'oh! You found a bug (text/scalc/00/00000405.xhp#syautoformat not found).

Vælg temaer

Anvender en typografi på de valgte celler.

D'oh! You found a bug (text/scalc/02/06080000.xhp#sythemes not found).

Autofilter

Filtrerer automatisk det valgte celleområde, og opretter en række rullelister hvor du kan vælge de elementer du vil vise.

Ikon

Autofilter

Standardfilter

Giver dig mulighed for at sætte filtreringsindstillingerne.

Ikon

Standardfilter

Avanceret filter

Definerer et avanceret filter.

Start

Åbner en dialog hvor du kan vælge kilden til din pivottabel, og derefter oprette tabellen.

Euro-omregner

Konverterer de valuta-beløb, der findes i LibreOffice Calc-dokumenter og i felter og tabeller på LibreOffice Writer-dokumenter til euro.

Definer

Åbner en dialog hvor du kan angive et navn for et udvalgt område eller et formeludtryk.

Målsøgning

Åbner en dialog, hvor du kan løse en ligning med én variabel.

Grupper

Definerer det valgte celleområde som en gruppe af rækker eller kolonner.

Ikon

Indsæt gruppe

Ophæv gruppe

Ophæver gruppering af markeringen. I en indlejret gruppe er de seneste rækker eller kolonner, som blev tilføjet, fjernet fra gruppen.

Ikon

Ophæv gruppe