Funktioner

Menuen funktioner indeholder kommandoer til stavekontrol, til at spore arkreferencer, til at finde fejl og til at definere scenarier.

Du kan også oprette og tildele makroer og tilpasse udseendet af værktøjslinjer, menuer, tastatur og sætte standardindstillingerne for LibreOffice-programmer.

Spelling

Kontrollerer stavning manuelt.

Sprog

Åbner en undermenu, hvor du kan vælge sprogspecifikke kommandoer.

Autokorrekturindstillinger

Sætter indstillingerne for automatisk at erstatte tekst mens du skriver.

Målsøgning

Åbner en dialog, hvor du kan løse en ligning med én variabel.

Problemløser

Åbner dialogen Problemløser. En løser lader dig løse matematiske problemer med flere ubekendte variabler og et sæt betingelser på variabler med målsøgnende metoder.

Detektiv

Denne kommando aktiverer regnearksdetektiven. Med denne detektiv kan du spore afhængighederne fra den aktuelle formelcelle til andre celler i regnearket.

Scenarier

Angiver et scenarie for det valgte regnearksomrĂĄde.

Beskyt dokument

Kommandoen Beskyt ark eller Beskyt regneark struktur forhindrer, at celler i ark eller ark i dokumenter bliver ændret. Du har mulighed for at angive en adgangskode. Hvis der er angivet en adgangskode, kan beskyttelsen kun fjernes, hvis brugeren indtaster den korrekte adgangskode.

Makroer

Lader dig optage eller administrere og redigere makroer.

Udvidelsesadministration

Udvidelsesadministratoren tilføjer, fjerner, deaktiverer, aktiverer og opdaterer LibreOffice udvidelser.

Indstillinger for XML-filter

Ă…bner dialogen XML Filterindstillinger, hvor du kan oprette, redigere, slette og teste filtre til at importere og eksportere XML-filer.

Tilpas

Tilpasser LibreOffice menuer, genvejstaster, værktøjslinje, og tildeler makroer hændelser.

Indstillinger

Denne kommando ĂĄbner en dialog for tilrettet programtilpasning.