Rediger

Denne menu indeholder kommandoer til at redigere indholdet i det aktuelle dokument.

Fortryd

Omgør den sidste kommando eller den sidste indtastning, som du har lavet. For at vælge den kommando, som du vil omgøre, skal du klikke på pilen ved siden af ikonet Fortryd på værktøjslinjen Standard.

Gendan

Omvender handlingen for den sidste Fortryd-kommando. For at vælge det Fortryd-trin, som du vil gendanne, skal du klikke på pilen ved siden af ikonet Gendan på Standard-linjen.

Gentag

Gentager den sidste kommando. Denne kommando er tilgængelig i Writer og Calc.

Klip

Fjerner og kopierer markeringen til udklipsholderen.

Kopier

Kopier markeringen til udklipsholderen.

Sæt ind

Indsætter indholdet af udklipsholderen hvor markøren er placeret, og erstatter al valgt tekst eller alle valgte objekter.

Indsæt speciel

Indsætter udklipsholderens indhold i den aktuelle fil i et format, du kan angive.

Marker alt

Markerer hele indholdet af den aktuelle fil, ramme eller tekstobjekt.

Find

Viser eller skjuler værktøjslinjen Find for at søge efter tekst eller navigere rundt i dokumentet efter element.

Søg og erstat

Finder eller erstatter tekst eller formater i det aktuelle dokument.

Registrer ændringer

Lister kommandoerne, der er tilgængelige for sporing af ændringer i din fil.

Sammenlign dokument

Sammenligner det aktuelle dokument med et dokument, som du vælger. Indholdet af det valgte dokument er markeret som sletninger i dialogen, som åbner. Hvis du vil, kan du indsætte indholdet af den valgte fil i det aktuelle dokument ved at vælge de relevante slettede elementer, ved at klikke Afvis og derefter klikke Indsæt.

Flet dokument

Importerer ændringer, der er lavet i kopier for det samme dokument ind i den originale dokument. Ændring af fodnoter, sidehoveder, rammer og felter bliver ignoreret. Identiske ændringer flettes automatisk.

Kæder

Du kan ændre eller fjerne ethvert link til eksterne filer i det aktuelle dokument. Du kan også opdatere indholdet af den aktuelle fil til den senest gemte version af den linkede eksterne fil. Denne kommando gælder ikke hyperlinks og er ikke tilgængelig, hvis det aktuelle dokument ikke indeholder links til andre filer.

Objekt

Lader dig redigere det valgte objekt i din fil, som du indsatte med kommandoen Indsæt - Objekt.

Redigeringstilstand

Brug ikonet Redigeringstilstand til at aktivere eller deaktivere rredigeringstilstand.