Skrive tekst på flere linjer

Et tryk på +Enter-tasterne indsætter et manuelt linjeskift. Denne genvej virker direkte i cellen eller input-linjen. Input-linjen kan udvides til flere linjer ved hjælp af Pil-ned-knappen til højre.

Hvis du ønsker at teksten automatisk skifter linje ved højre kant af cellen, gør følgende:

1. Marker alle cellerne hvor du ønsker teksten skal skifte ved højre kant.

2. I Formater - Celler - Justeringmarkerer du indstillingen Ombryd teksten automatisk og klik på OK.

note

Til automatisk ombrydning i XLS-filer bør de omtalte rækker være sat til Optimal højde.