Angive antal sider til udskrivning

Hvis et ark er for stort til en enkelt udskrevet side, vil LibreOffice Calc udskrive det aktuelle ark ligeligt fordelt over flere sider. Da automatisk sideskift ikke altid indtræffer på den optimale placering, kan du definere sidefordelingen selv.

1. Gå til det ark, der skal udskrives.

2. Vælg Vis - Sideskift.

3. Du vil se den automatiske fordeling for arket p√• tv√¶rs af udskriftssiderne. De automatisk dannede udskriftsomr√•der er vist ved m√łrkebl√• linjer, og brugerdefinerede med tynde bl√• linjer. Sideskift (linjeskift og kolonne skift) er markeret som sorte linjer.

4. Du kan flytte de bl√• linjer med musen. Du kan finde flere indstillinger i genvejsmenuen, herunder tilf√łjelse af ekstra udskriftsomr√•de, fjernelse af skalering og inds√¶ttelse af yderligere manuelle linje- og kolonneskift.