Filtrering af pivotdiagrammer

Filtre bruges til at fjerne uønskede data fra pivotdiagrammet. Du kan bruge filtre i pivotdiagrammet eller i den tilsvarende pivottabel, eftersom det deraf følgende diagram er nøjagtig det samme.

Pivotdiagrammets feltknapper

Pivotdiagram-knapper vedrører kun pivotdiagrammer, normale diagrammer har dem ikke. Knapperne viser pivottabellens layout, som er pivottabel-felterne. Hvis de findes, vises filtrene øverst. Rækkefelter vises nederst i diagrammet ved siden af hinanden og forklaringen viser kolonnefelternes knapper stablet.

Pivotdiagram-knapper

Knapperne har en pop-up-funktion tilknyttet. Hvis der er anvendt noget filtrering, bliver pilene blå (ligesom i pivottabellen), så det er lettere at se, når der er anvendt et eller andet filter på et felt.

Eksisterende filtre viser, hvad der er filtreret: når intet er filtreret, vises "- alt "; når nogle data er filtreret, så vises "- flere -" og når kun en værdi ikke er filtreret, vises værdiens navn.

Åbn en fil med et eksempel.