Oprettelse af pivotdiagrammer

Opret et pivotdiagram ved at gøre dette:

1. Klik inde i det celleområde, som du vil præsentere i dit diagram.

2. Vælg Indsæt – Diagram eller klik på ikonet Indsæt diagram-ikon Indsæt diagram på hovedværktøjslinjen.

LibreOffice Calc sporer automatisk pivottabellen og ĂĄbner guiden Pivotdiagram.

1. Marker Diagramtype til data i guiden Diagram.

Noteikon

Siderne DataomrĂĄde og Dataserie i guiden Diagram er ikke aktiveret. De styres af pivottabellen.

1. Markér pivotdiagrammets Diagramelementer i guiden.

2. Klik pĂĄ OK for at lukke guiden og oprette pivotdiagrammet.

Ă…bn en fil med et eksempel.