Pivotdiagram

Et pivotdiagram er et diagram med et dataområde og en dataserie fra en pivottabel.

I modsætning til tabeller med statisk størrelse, hvor antallet af rækker og kolonner er konstante, kan pivottabeller have varierende størrelse, afhængigt af pivottabellens indstillinger og indholdet af dens datakilde.

Pivotdiagram sporer ændringer i de data, der stammer fra en pivottabel og tilpasser dataserien og dataområdet tilsvarende.

Åbn en fil med et eksempel.