Anvende flere ark

Markering af flere ark

Arkfanen for det aktuelle ark er altid synlig og hvid foran de andre arkfaner. De andre arkfaner er grå, når de ikke er valgt. Ved at klikke på andre arkfaner mens du trykker på kan du vælge flere ark.

Du kan bruge Skift++Page Up eller Page Down for at vælge flere ark ved brug af tastaturet.

Fortryd en markering

For at fortryde markeringen af et ark skal du klikke på dets faneblad igen, mens dutrykker på . Det ark, som er synligt, kan ikke fravælges.

Beregne på tværs af flere ark

Du kan referere til en række ark i en formel ved at angive det første og sidste ark af området, for eksempel summerer =SUM(Ark1.A1:Ark3.A1) alle A1 celler fra Ark1 til Ark3.