Markering af flere celler

Marker et rektangulært område

Med museknappen trykket ned skal du trække fra et hjørne til det diagonalt modsatte hjørne af området.

Marker af en enkelt celle

Gør et af følgende:

Marker forskellige spredte celler

Gør et af følgende:

Skift markeringstilstand

På statuslinjen, klik på feltet med forklaringen STD / UDV / TLF for at skifte markeringstilstand:

Feltindhold

Effekt af at klikke med musen

STD

Et museklik markerer cellen, du har klikket på. Fjerner markering fra alle markerede celler.

UDV

Et museklik markerer et rektangulært område fra den aktuelle celle til cellen, du klikkede på. Alternativt,Skift-klik på en celle.

TLF

Et museklik i en celle føjer den til de allerede markerede celler. Et museklik i en markeret celle fjerner markeringen af den. Alternativt -klik på cellerne.