Kopiering af formler

Der er forskellige måder at kopiere en formel på. En mulig metode er:

1. Marker den celle, som indeholder formlen.

2. Vælg Rediger - Kopier, eller tryk på + C for at kopiere den.

3. Marker cellen hvortil du ønsker formlen kopieret.

4. Vælg Rediger - Sæt ind eller tryk på +V. Formlen bliver placeret i den nye celle.

Hvis du vil kopiere en formel over i flere celler, er der en hurtig og let måde at kopiere over i tilstødende celleområder:

1. Marker den celle, som indeholder formlen.

2. Placer musen på det nederste højre fremhævede kant af cellen, og bliv ved med at holde museknappen nede indtil markøren ændrer sig til et trådkorssymbol.

3. Med museknappen nedtrykket trækker du musen ned eller til højre over alle de celler, som du vil kopiere formlen til.

4. Når du slipper museknappen, bliver formlen kopieret over i cellerne og tilpasset automatisk.

Hvis du ikke vil have, at værdier og tekster justeres automatisk, så hold -tasten nede, når du trækker. Formler vil dog altid blive justeret.