Angiv et databaseområde

Du kan angive et celleområde i et regneark for at bruge det som en database. Hver række i dette databaseområde modsvarer en datapost i en database og hver celle i en række modsvarer et databasefelt. Du kan sortere, gruppere, søge og udføre beregninger i området som du ville i en database.

Advarselsikon

Du kan kun redigere og tilgå et databaseområde i det regneark, som indeholder området. Du kan ikke tilgå databasenområdet i LibreOffice datakildeoversigt.

for a definere et databaseområde

1. Vælg det område af celler, som du vil definere som et databaseområde.

2. Vælg Data - Definer område.

3. Indtast et navn for databaseområdet i feltet Navn.

4. Klik Flere.

5. Angiv indstillingerne for databaseområdet.

6. Klik på OK.