Anvende automatisk formatering for udvalgte celleområder

Du kan bruge Autoformatmuligheden til hurtigt at anvende formater på et ark eller et valgt celleområde.

Brug af Autoformat til et ark eller et valgt celleområde

1. Vælg cellerne, som du vil formatere, inklusiv kolonne- og rækkeoverskrifter.

2. Vælg Formater - Autoformatér typografier

3. Vælg, hvilke egenskaber, der skal med i et Autoformat.

4. Klik på OK.

Formatet bliver anvendt på det markerede celleområde.

Noteikon

Hvis du ikke ser nogen ændring i farve af celleindholdet, vælg Vis - Fremhæv værdier.

At definere et Autoformat til regneark eller områder

Du kan definere et nyt Autoformat, som er tilgængeligt for alle regneark og områder.

1. Formater et ark eller område.

2. Vælg Rediger - Vælg alt eller marker det formaterede område.

3. Vælg Formater - Autoformatér typografier.

4. Klik p√• Tilf√łj.

5. I feltet Navn i dialogen Tilf√łj Autoformat indtastes et navn for formatet.

6. Klik på OK.