Indsæt

Klik pilen ved siden af ikonet for at åbne Indsæt værktøjslinjen, hvor du kan tilføje grafik og specialtegn til det aktuelle ark.

Funktioner-værktøjslinjeikon:

Ikon

Indsæt

Du kan vælge følgende ikoner:

Objektramme

Indsætter en flydende ramme i det aktuelle dokument. Flydende rammer bruges i HTML-dokumenter til at vise indhold fra en anden fil.

Ikonet Flydende ramme

Objektramme

Specialtegn

Lader en bruger indsætte tegn fra symbolområdet i de installerede skrifttyper.

Ikonet Specialtegn

Specialtegn

Fra fil

Opens a file selection dialog to insert an image into the current document.

Ikonet Billede

Billede

Lyd eller video

Indsætter en video- eller lydfil i dit dokument.

Lyd eller video

Formel

Indsætter en formel ind i det aktuelle dokument.

Ikonet Formel

Formel

Diagram

Ikonet Diagram

Diagram

OLE-objekt

Indsætter et OLE-objekt i det aktuelle dokument. OLE-objektet indsættes som et hyperlink eller et indlejret objekt.

Ikonet OLE-objekt

OLE-objekt