Navnefelt

Viser referencen for den aktuelle celle, området for de valgte celler eller navnet på området. Du kan også markere et celleområde og så skrive et navn for området i Navnefeltet.

Kombinationsfelt arkområde

Navnefelt

For at hoppe til en bestemt celle eller at markere et celleomr√•de indtaster du cellehenvisningen eller henvisningen til celleomr√•det i dette felt, for eksempel F1 eller A1:C4. Du kan ogs√• skrive det fulde navn p√• et ark; v√¶rkt√łjstippet √¶ndres s√• til "G√• til ark" skift til det ark ved at trykke p√• Enter.