Problemløser-indstillinger

Brug dialogen Indstillinger til at konfigurere problemløser-motoren.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Funktioner - Problemløser og klik på knappen Indstillinger.

Klik OK for at acceptere ændringen og gå tilbage til dialogen Problemløser.

Problemløser-motor

Vælg en problemløser-motor. Listefeltet er deaktiveret, hvis der kun er installeret en problemløser-motor.

note

You can install more solver engines as extensions, if available. Open Tools - Extensions and browse to the Extensions web site to search for extensions.

Indstillinger

Konfigurerer den aktuelle problemløser. I Indstillingsfeltet aktiverer du alle de indstillinger, du vil bruge til den aktuelle målsøgningshandling. Hvis den aktuelle indstilling giver forskellige værdier, er knappen Rediger aktiveret. Klik på Rediger for at åbne en dialog, hvor du kan ændre værdien.

Rediger

Hvis den aktuelle indførsel i listefeltet Indstillinger lader dig redigere en værdi, kan du klikke på knappen Rediger. Der åbnes en dialog, hvor du kan ændre værdien.

Rediger indstillinger med skalaknappen

Indtast eller modificer den markerede indstillings værdi.