Share Spreadsheet

Deling af et regneark giver flere brugere mulighed for at åbne den samme fil til redigering på samme tid.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Funktioner ▸ Del regneark

Regnearket skal være på et fællesdrev, server, hjemmeside eller lignende. Nogle betingelser skal være opfyldt på operativsystemer med administration af brugertilladelser:

tip

In order to correctly identify the changes, each collaborator should enter their name in - LibreOffice - User Data on the Menu bar.