Live Datastrøm

oprette ubrudte datastrømme til regneark.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Data ▸ Strømme

warning

Denne funktionalitet er eksperimentel og kan lave fejl eller handle uventet. For at aktivere den alligevel, vælger du ▸ LibreOffice ▸ Avanceret og vælger afkrydningsfeltet Aktiver eksperimentelle funktioner.

Advarselsikon

Denne hjælpeside behøver mere arbejde for at blive korrekt og fyldestgørende. Deltag gerne i LibreOffice-projektet og hjælp os med at skrive den manglende information. Besøg vores websted om at skrive indhold til hjælp (engelsk).

Datastreaming er en sammenhængende strøm af data genereret af forskellige kilde. I LibreOffice Calc kan datastrømme bearbejdes, lagres, analyseres og reageres på, da det genereres i realtid.

Nogle eksempler på datastreaming fra det virkelige liv inddrager brugsprogrammer fra flere brancher, herunder realtids børshandel, detaljeret beholdningsstatistik ajourført op til minuttet, feeds fra sociale medier, interaktive multiplayer-spil og programmer til kørselsdeling.

Kildestrøm

URL

Kildedokumentets URL i det lokale filsystem eller på internettet.

Fortolk datastrømme som

Tomme linjer udløser opfiskning af brugerfladen

Når der kommer nye data

Der er tre funktionaliter i denne indstilling:

Højeste antal rækker

Begræns det højeste antal rækker til en angivet værdi eller efterlad det udefineret, men begrænset til LibreOffice Calcs begrænsning af rækker.