Skjul ark

Skjuler arket.

note

Mindst ét ark forbliver synligt. Du kan ikke skjule alle ark i dokumentet.

For at tilgå denne kommando...

Fra menulinen:

Vælg Ark ▸ Skjul ark.

Fra brugerfladen med faneblade:

Vælg Layout ▸ Skjul ark.

Fra arknavigeringslinjen:

Vælg Skjul ark.

Fra værktøjslinjer:

Ikonet Skjul ark

Skjul ark

Arket er ikke synligt i arbejdsområdet, men det findes stadig i dokumentet. Alle referencen til indhold i skjulte ark er stadig gyldige.

Det skjulte ark vises ikke i arknavigationslinjen i bunden af skærmen. Imidlertid er de skjulte ark opført i Navigator-sidepanelet under Ark-kategorien. Dobbeltklik på et skjult ark fra Navigator-sidepanelet placerer visningen på det første synlige ark til højre for det skjulte ark.

note

Skjulte ark bliver ikke udskrevet, medmindre de indgår i et udskriftsområde.